2ο Τοπικό Συνέδριο Ομάδας ΝΑ Κορίνθου / Σχίνος Κορινθίας
Camping Alkionis 26-28 Αυγούστου

Κάμπινγκ

2ο Τοπικό Συνέδριο Ομάδας ΝΑ Κορίνθου

Για την διαμονή σας στο κάμπινγκ Alkioni για την περίοδο του συνεδριου σας παρέχουμε έκπτωση 10%επί των τιμών του τιμοκαταλόγου. Για τον υπολογισμό του κόστους διαμονής θα πρέπει να αθροίζεται η τιμή διανυκτέρευσης, η τιμή τις σκηνής (σκηνή δική σας ή έτοιμη στημένη ενοικιαζόμενη σκηνή), η τιμή του αυτοκινήτου για όσα αυτοκίνητα εισέλθουν και παραμείνουν στον χώρο κ.λ.π.

Οι διαθέσιμες σκηνές είναι τύπου IGLOO2-3 ατόμων με φωτισμό, παροχή πρίζας, φουσκωτά στρώματα και τραπέζι καρέκλες στον εξωτερικό χώροτιμή σκηνής για 2 άτομα 30,00 Ευρώ. 

Τιμές τροχόσπιτων 32 Ευρώ τα 2 άτομα . 45 Ευρώ 3-4 άτομα

Τα τροχόσπιτα προς ενοικίαση διαθέτουν σκηνή προέκταση με σταθερό δάπεδο (χτιστό ή ξύλινο, με πλακάκι ή με χοντρό μουσαμά δαπέδου), με νεροχύτη, οικιακό ψυγείο, σετ τραπεζοκαθησμάτων και λινοσκεπάσματα. Όλα τα τροχόσπιτα εκτός, από ένα, διαθέτουν Air Condition.

Είσοδος των επισκεπτών και για τις τρεις ημέρες η τιμή είναι 8,00€ “πακέτο”, εξοφλείται με την πρώτη είσοδο και το όνομα του επισκέπτη καταγράφεται σε λίστα. 

Κάθε φορά που ο επισκέπτης θα εισέρχεται στον χώρο θα πρέπει να δηλώνει την είσοδο του στην reception. Επίσημο έγγραφο του επισκέπτηταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή άδεια οχήματος θα παραμείνει στην reception και για τις τρείς ημέρες του συνεδρίου.

Για του επισκέπτες που θα εισέλθουν στον χώρο λιγότερες φορές η διαδικασία θα επαναλαμβάνεται σε κάθε είσοδο με τιμή καταλόγου. 

Επίσημο έγγραφο του επισκέπτη θα παραμένει στην reception μόνο κατά την διάρκεια της παραμονής του πελάτη στον χώρο του κάμπινγκ.

Για κρατήσεις στο κάμπινγκ όπου θα διεξαχθεί το συνέδριο χρησιμοποιείται το παρακάτω σύνδεσμο https://www.campingalkioni.gr/en/ , καλό είναι όσοι έχουν σκηνές να φέρουν για να υπάρχει περισσότερη διευκόλυνση της φιλοξενίας επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το e booking για χώρους έξω από το κάμπινγκ .

Τηλ κρατήσεων 2744 057294

Oι κρατήσεις ξεκινάνε 17/8

Χρήσιμες Πληροφορίες

Στην περιοχή όπου διεξάγεται το συνέδριο δεν υπάρχει ΑΤΜ

Δευτέρα και Παρασκευή 6:00 το πρωί και 1 το μεσημέρι Από Λουτράκι πάει πλατεία Σχίνου 5 λεπτά με τα πόδια από το κάμπινγκ.

Κάθε μία ώρα και 15 λεπτά έχει προαστιακό από Αθήνα.

2ο Τοπικό Συνέδριο Ομάδας ΝΑ Κορίνθου

Επικοινωνία

Υποεπιτροπή ενημερώσεις του 2ου τοπικού συνεδρίου της ομάδας ΝΑ Κορίνθου

Νίκος 6947996189 Θεοδώρα 693 200 0164 / nakorinthosenimerosis@gmail.com